• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vis-, schaal- en schelpdieren

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789062488476
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

'VIS, SCHAAL EN SCHELPDIEREN De enorme verscheidenheid aan vis, schaal- en schelpdieren is adembenemend, evenals het grote aantal verschillende manieren om ze te bereiden. Deze voortreffelijke verzameling recepten heeft voor ieders smaak wel iets bijzonders te bieden. De gerechten variëren van het eenvoudige, hoewel nooit alledaagse, tot het exotische en exquise, en de recepten zijn geïnspireerd door kookstijlen uit de hele wereld. Of uw smaakpapillen (en portemonnee) nu de voorkeur geven aan een romige vis - champignonschotel of aan truffel - kreeftrisotto, aan romige garnalensoep of aan een Tanzaniaanse vis curry, u zult merken dat de stap voor - stap recepten verbazend gemakkelijk te volgen zijn. Enkele van de bekendere gerechten zijn gerookte makreelpaté, gefrituurde zeebliek, bijzondere visschotel, forel met amandelen en fish and chips, terwijl de avontuurlijker kok bijvoorbeeld krab - ricottataartjes, zeebaars met citrusvruchten, een Creoolse visstoofschotel of spaghettini met wodka en kaviaar zou kunnen proberen. Het boek is verdeeld in zeven handige hoofdstukken: Soepen, Voorgerechten, Salades, Pasta en rijst, Gebakken en gegrilde gerechten, Ovengerechten en Curry's en stoofschotels. De belangrijkste bereidingsstadia zijn stapsgewijs met foto's geïllustreerd, waardoor de recepten voor de beginner even gemakkelijk te volgen zijn als voor de ervaren kok. Elk gerecht is in voltooide vorm prachtig gefotografeerd. Overal in het boek bieden talloze tips handige suggesties voor tijdbesparing, alternatieve ingrediënten en variaties op de recepten. De informatieve inleiding bevat advies over soorten vis, het bewaren ervan, kookgerei, ontvellen en fileren, schelpdieren en garnalen schoonmaken en de belangrijkste kooktechnieken. Of u nu een verstokte viseter bent of de geneugten van dit voedzame, gezonde en bovenal heerlijke voedsel net begint te ontdekken, deze verzameling zal u inspireren en in verrukking brengen.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Good Food Bbc, Onbekend
Visgerechten
30% korting
4,75
Irene Blommestein
Vis / Kook ook
4,75
Marisa Raniolo Wilkins
Tapas met vis
5,45
Francis van Arkel
Vis & schelpdieren
5,45
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad