• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vier seizoenen vlees

de lekkerste recepten van je keurslager
Auteur nvt
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

5,45

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Vier seizoenen vlees
Vier seizoenen vlees
Als nieuw
5,45
ISBN
9789089312631
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Auteur
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina’s
192

Waar gaat het over?

Waar koop je het beste vlees en de lekkerste bereidingen? Bij je Keurslager natuurlijk. De Keurslagers bieden zowel kwaliteit als klantvriendelijkheid en staan garant voor goede producten. Dit mooi vormgegeven kookboek, uitgebracht in samenwerking met de Keurslagers, volgt de vier seizoenen en biedt telkens de lekkerste recepten van de tijd van het jaar op basis van vlees. Gevogelte, runds, lams-, varkens- of kalfsvlees, klassiek, exotisch of eenvoudig, je vindt ze allemaal in dit mooie kookboek!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Middelbeek- van der Ven Emmy, Nederlandse vertaling E L Middelbeek-van der Ven en A Caremans
Het beste uit de wok en andere eenpansgerechten
5,15
R. Leenaers
Wijn & spijs
6,50
Liesbeth Leysen, Myriam van Dyck
Healthy & tasty
4,75
Frank Van der Auwera
De Streken Van De Druif
5,45
Hendrik Dierendonck, René Sépul
The butcher's book
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Jan de Cock, J. de Cock
De Kelders Van Congo
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad