• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Op Reis Met De Wok

160 snelle en gemakkelijke gerechten uit de fusionkeuken
Auteur K. Hom
Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789051217896
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Auteur
Uitgeverij
Tirion Culinair
Jaar van uitgifte
1998
Aantal pagina’s
240

Waar gaat het over?

Fusion-koken is een vrij nieuwe kookstijl waarbij het beste uit de keukens van het Verre Oosten en die van het Westen met elkaar wordt gecombineerd. De geografische herkomst is heel divers en omvat onder andere Californië, Australië, Thailand, Hong Kong, Japan en Vancouver. Ken Hom, wereldkampioen als het gaat om de Chinese keuken en pionier op het gebied van fusion-koken, brengt deze nieuwe keuken in e belangstelling. In Op reis met de wok wordt deze nieuwe stijl van koken uitgebreid belicht. De recepten omvatten snacks en soepen, hoofdgerechten met vis, schaal- en schelpdieren, vlees en gevogelte, gerechten met groente, rijst en deegwaren en nagerechten. Met behulp van deze receptuur kan een volledige maaltijd in de wok worden bereid. De receptuur wordt vooraf gegaan door informatie over keukenmaterialen en de gebruikte ingrediënten. Het resultaat van deze manier van koken is afgebeeld op schitterende kleurenfoto's. Fusion-koken is avontuurlijk, maar u hoeft er niet verder voor te reizen dan naar de supermarkt, waar de meeste ingrediënten verkrijgbaar zijn. Voor de wat meer exotische zaken als velletjes rijstpapier of speciale noedels, is de toko de aangewezen plaats.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

4=3 actie
3,90
4=3 actie
5,55
20% korting
4=3 actie
6,35
Jones Bridget
WOK KOOKBOEK
30% korting
4=3 actie
5,60
4=3 actie
11,00
sorry, niet op voorraad
Digest Reader's
Magnetron kookboek
sorry, niet op voorraad