Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

No leftovers

no leftovers
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Van 21 tot en met 29 juni 4=3 actie op alles.
4=3 actie
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789491395109
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Agora, Uitgeverscentrum
Aantal pagina's
66

Waar gaat het over?

In dit boek ontdek je algemene tips om je voedselverspilling tot een minimum te herleiden. Met inventieve recepten tover je overschotjes van ingrediënten of gekookte restjes snel om tot nieuwe gerechten. Een gemiddeld Vlaams huishouden gooit per jaar 36 tot 55 kg voedsel weg. Eten verspillen is water en andere schaarse grondstoffen weggooien. Bovendien verbruik je onnodig energie en belast je de natuur. Verspild voedsel staat ook voor een onnodige CO2 uitstoot.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
4=3 actie
21,55
4=3 actie
43,35
4=3 actie
13,00
4=3 actie
13,00
4=3 actie
20,00
70% korting
4=3 actie
13,04 3,91
4=3 actie
21,55
4=3 actie
43,35
4=3 actie
13,00
4=3 actie
13,00
4=3 actie
20,00
70% korting
4=3 actie
13,04 3,91

Anderen bekeken ook

Jorun Verheyden
No food to waste
4=3 actie
9,85
Jennifer Schleber
Empty the fridge
40% korting
4=3 actie
4,50
4=3 actie
5,45
I. Stevens-Janssen
Groentegerechten
40% korting
4=3 actie
3,27
4=3 actie
5,00
Laurence du Tilly
De Slanke Keuken
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje