• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Meesterlijke Menu's

creatieve recepten met feestelijke ingredienten
Auteur Wynter
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

5,45

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Meesterlijke Menu's
Meesterlijke Menu's
Als nieuw
5,45
ISBN
9789020937824
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Auteur
Uitgeverij
Uitgeverij Lannoo
Jaar van uitgifte
1999
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

Het ultieme ingrediënt voor een bepaald feestrecept bestaat niet. Wat wel van belang is, is de onberispelijke kwaliteit en de bereidingswijze van het -uiteraard- ultraverse product. In Meesterlijke menu's gaat een dozijn keukenchefs, in dienst van cateringbedrijf Sodexho, de uitdaging aan om met hun lievelingsingrediënten (gevogelte, vis, groenten, etc.) een feestelijk menu samen te stellen. Dit menu bestaat telkens uit een koud voorgerecht, een warm voorgerecht (soep of hapjes komen hier ook voor), een hoofdgerecht en een dessert. Tijdens de voorbereidingen vertellen de chefs tegenover food-journaliste Dominique Wynter honderduit over de link tussen 'hun' ingrediënten en de voorgestelde meesterlijke recepten. De onvolprezen Vlaamse topchef Geert Van Hecke voorziet het geheel van commentaar en geeft in een boeiende inleiding zijn visie op feestelijke ingrediënten. De smaakvolle foto's van topfotograaf Steven D'haens zorgen voor peper en zout. Het resultaat: een feestelijk kook- en kijkboek met de boeiende confrontatie tussen kok en ingrediënt in de hoofdrol.
Lees verder

Recensies

0 recensies