• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Ingredienten Uit De Biologische Keuken

Van agar-agar tot tofoe- Tips voor de bereiding en recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

7,50

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Ingredienten Uit De Biologische Keuken
Ingredienten Uit De Biologische Keuken
Beetje gebruikt
7,50
ISBN
9789044712506
Bindwijze
Overigen
Taal
Overig
Uitgeverij
Deltas
Jaar van uitgifte
2007
Aantal pagina’s
144

Waar gaat het over?

Van agar-agar tot tofoe. Tips voor de bereiding en recepten. Tofoe, quinoavlokken, seitan of zeewier… Tegenwoordig vindt u in de winkel een heel gamma van plantaardige voedingsmiddelen die een gezonde afwisseling vormen voor de gebruikelijke basisingrediënten. Maar in welke gerechten kunt u ze gebruiken? En hoe kunt u deze producten het beste bereiden? In dit boek krijgt u veel praktische informatie over biologische ingrediënten. Voor elk product vindt u bovendien enkele recepten, zodat u er meteen mee aan de slag kunt in de keuken. U zult al snel merken dat het helemaal niet moeilijk is om op die manier gevarieerder te gaan eten!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Stephanie Pander (Hoofdredactie), Femke Graatsma (Bureauredactie)
Elke dag weekend
4,75
Anna-Clara Tidholm, Anna-Clara Tidholm
Reis naar ugri la brek
4,80
5,45
Ineke Berentschot
Desserts
4,75
Jurriaan van Wessem
De kampioenen van Kroton
6,50
Dominique Falda
De engel en het kind
4,75
sorry, niet op voorraad
Van Mourik Ton, Ton van Mourik
De 1Stelingen
sorry, niet op voorraad
Conrad Gallagher
Neem 6 Ingredienten Geb
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad