• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Hollandse klassiekers anno nu

van appeltaart tot zuurvlees
Maak tweedehands je eerste keus
25% korting
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789463190473
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Scriptum Books
Jaar van uitgifte
2017
Aantal pagina’s
187

Waar gaat het over?

Van zoetigheden als appeltaart en arretjescake tot hartige gerechten als hutspot en saucijzenbroodjes, de Hollandse keuken met zijn nadruk op pure en eerlijke ingrediënten heeft veel lekkers te bieden.
In dit boek vind je Hollandse klassiekers met een verrassende, moderne twist, zoals bitterballen van hete bliksem, worstenbroodjes met gerookte paling, hachee van Texels lam en ijs met drop. Probeer 'vergeten' eten zoals nagelhout en jan-in-de-zak uit of ontdek streekgerechten zoals Fryske dúmkes en Limburgs zuurvlees. Maar ook appelepap, vlaflip en wentelteefjes zijn typisch Nederlands en kun je op een originele manier bereid terugvinden in dit kookboek.
Of je nu op zoek bent naar simpele gerechten voor een doordeweekse dag of naar dat ene speciale feestelijke recept dat iets meer tijd in de keuken kost, dit boek biedt inspiratie voor thuiskoks die de Hollandse keuken willen (her)ontdekken. Een culinair feest van herkenning en verrassing!

Tjitze van der Dam is een bevlogen Friese chef-kok, die ervaring heeft opgedaan bij Ron Blaauw restaurant en bij De Vrienden van Jacob en executive chef was bij het INK Hotel in Amsterdam.
Ook organiseert hij culinaire evenementen om mensen met elkaar te verbinden.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

4=3 actie
5,00
4=3 actie
4,75
Thea Spierings
Heerlijk Hollands
20% korting
4=3 actie
4,75
4=3 actie
17,85
4=3 actie
5,00
Vitataal, Claudia Dispa
Oma's beste recepten
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad