• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Expert aan tafel

Hoe word je restaurantcriticus?
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789038805917
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Singel Uitgeverijen
Jaar van uitgifte
2018
Aantal pagina's
192

Waar gaat het over?

We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt en de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc’s, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer...
Maar hoe word je dat dan? Je hoeft alleen maar recensies op restaurantsites te lezen om te zien dat het nog niet zo gemakkelijk is. Het boek Expert aan tafel is een bundeling van columns van Hilary Akers die afgelopen jaren verschenen zijn in Het Financieele Dagblad.
Dit boek helpt je met interessante en soms grappige lessen een aardig eind op weg om een culinaire recensie te schrijven. Hoe je beoordeelt, hoe je proeft, hoe je er woorden voor vindt – je leest het in Expert aan tafel.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Beetje gebruikt
9,50
Tweedehands Als nieuw
6,90
Tweedehands Als nieuw
5,70
Tweedehands Beetje gebruikt
9,50
Tweedehands Als nieuw
6,90
Tweedehands Als nieuw
5,70

Anderen bekeken ook