• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie

Meer dan 1000 recepten zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, suiker (sacharose), citrus, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs
Maak tweedehands je eerste keus
Stapelweken: 2 = 10%, 3-4 = 15%, 5+ = 25%
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789047501596
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina's
606

Waar gaat het over?

Ruim 1.000 heerlijke gerechten ¿ veilig, gevarieerd én lekker
Overgevoeligheid voor voedsel kan koken voor jezelf of je gezin tot een waar gepuzzel maken. Ook kan het gebeuren dat je rekening moet houden met dieetwensen van je gasten. Het Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie biedt het antwoord op de dringende vraag naar aangepaste recepten. De receptuur is gericht op kinderen en volwassenen met een enkelvoudige of meervoudige voedselovergevoeligheid. De recepten zijn ingedeeld naar gerechtengroep en geven dieetaanpassingen zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda¿s, noten, additieven, cacao, suiker, citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs. Aansluitend volgen suggesties om op de recepten te variëren. In het boek wordt ook aandacht besteed aan recepten voor kinderen, zoals alternatieven voor snoep en andere traktaties.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies