• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Bakken zonder gluten

Meer dan 100 recepten uit de keuken van Bakers and Fakers
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789461317148
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Forte Culinair
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina’s
240

Waar gaat het over?

Meer dan 100 makkelijke glutenvrije recepten Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel. Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

30% korting
Bénine Bijleveld
Food talk
5,20
16,04
Jan-Willem van der Boom
Boom geniet
20,95
Ulrika Hoffer
Zoetigheden
18,00
Alice Laffont, Laure Laffont
Heerlijk bakken zonder gluten of melk
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad