• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Dumonts Kleine Kaas Lexicon

oorsprong, bereiding, soorten en smaak
Auteur A. Iburg
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789036616379
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
Rebo Productions
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina's
301

Waar gaat het over?

De beste kaassoorten van A tot Z in beeld:
* Kaas uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Engeland;
* Alles over de oorsprong, bereiding, voedingsstoffen en smaak;
* Wetenswaardigheden over de geschiedenis van kaas;
* Talrijke originele recepten voor zoete en hartige gerechten;
* Tips voor het snijden en het serveren van kaas, de selectie van bijpassende wijn en alles wat verder goed met kaas combineert.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Tessa Bramley
Perfecte pudding
25% korting
4,75 3,56
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Tessa Bramley
Perfecte pudding
25% korting
4,75 3,56

Anderen bekeken ook

E. van Veluwen
Echte kaas
4,75
Chester Hastings
Culinair koken met kaas
33,00
J. Harbutt
Kaas
15,50
50% korting
6,25
Sonja van de Rhoer
Passie voor kaas
49,00
Geef me een seintje
Betty Koster
Hollandse kaas
Geef me een seintje
D. Wynter
Foodie! Kaas
Geef me een seintje
An Keymeulen
De kunst van kaas
Geef me een seintje
Geef me een seintje