• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Dumonts Kleine Kaas Lexicon

oorsprong, bereiding, soorten en smaak
Auteur A. Iburg
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

5,40

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Dumonts Kleine Kaas Lexicon
Dumonts Kleine Kaas Lexicon
Beetje gebruikt
5,40
ISBN
9789036616379
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Auteur
Uitgeverij
Rebo Productions
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina’s
301

Waar gaat het over?

De beste kaassoorten van A tot Z in beeld: * Kaas uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Engeland; * Alles over de oorsprong, bereiding, voedingsstoffen en smaak; * Wetenswaardigheden over de geschiedenis van kaas; * Talrijke originele recepten voor zoete en hartige gerechten; * Tips voor het snijden en het serveren van kaas, de selectie van bijpassende wijn en alles wat verder goed met kaas combineert.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Chester Hastings, Joseph de Leo (photography)
Culinair koken met kaas
22,50
nvt, Tomoko Yamada
Focus Franse Kaas
30,80
Stefaan Van Laere
De Smaak Van Kaas
8,10
Betty Koster
Hollandse Kaas
4,10
Michel van Tricht, Heikki Verdurme
Foodie! Kaas
14,40
Betty Koster, S. Van De Rhoer
Passie Voor Kaas
21,65
Eric van Veluwen, Onbekend
Echte Kaas
5,00
10,25
JEAN-FRANCOIS DORMOY
Franse kaas met wijntips
sorry, niet op voorraad
Juliet Harbutt
Kaas
sorry, niet op voorraad
An Keymeulen
De kunst van kaas
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad