Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Dumonts Kleine Kaas Lexicon

oorsprong, bereiding, soorten en smaak
Auteur A. Iburg
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789036616379
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
Rebo Productions
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina’s
301

Waar gaat het over?

De beste kaassoorten van A tot Z in beeld:
* Kaas uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Engeland;
* Alles over de oorsprong, bereiding, voedingsstoffen en smaak;
* Wetenswaardigheden over de geschiedenis van kaas;
* Talrijke originele recepten voor zoete en hartige gerechten;
* Tips voor het snijden en het serveren van kaas, de selectie van bijpassende wijn en alles wat verder goed met kaas combineert.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
8,45
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
8,45

Anderen bekeken ook

E. van Veluwen
Echte kaas
4,75
Chester Hastings
Culinair koken met kaas
19,95
J. Harbutt
Kaas
15,50
70% korting
12,50
10,25
sorry, niet op voorraad
Betty Koster
Hollandse kaas
sorry, niet op voorraad
Sonja van de Rhoer
Passie voor kaas
sorry, niet op voorraad
D. Wynter
Foodie! Kaas
sorry, niet op voorraad
An Keymeulen
De kunst van kaas
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad