• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Hollandse kaas

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De Stapelweken zijn begonnen! (van 11 t/m 24 augustus)
Stapelweken
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789089897657
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2018
Aantal pagina's
240

Waar gaat het over?

Nederland is hét kaasland. In Hollandse kaas tref je de heerlijkste kazen uit ons land en het hele plaatje er omheen: de makers, de dieren, het gras en het landschap. Kaasexpert Betty Koster reisde het hele land door voor haar selectie van de ruim 40 meest bijzondere kazen. Van een Camembert uit Friesland en kaas uit de Beemster tot verse kaas van de Wadden, en uitleg over het grote verschil van rijping van verschillende kazen. Dit is Kosters verhaal over haar passie voor schapen-, geiten- en koeienkaas.

Betty Koster geldt al jaren als dé kaasexpert van Nederland. Zij is - samen met haar man - eigenaar van fromagerie L'amuse in IJmuiden en Amsterdam. Betty levert kazen aan toprestaurants en reist langs leveranciers en klanten in binnen- en buitenland.

Fotograaf Desiré van den Berg legde deze bijzondere kaasreis vast: de verschillende seizoenen, het melken om vijf uur 's ochtends, de ontmoetingen met de boeren en het productieproces.

Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Stapelweken
9,50
Stapelweken
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
Stapelweken
5,70
Livia Claessen
Hartig gebakken
Stapelweken
10,75
Stapelweken
9,50
Stapelweken
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
Stapelweken
5,70
Livia Claessen
Hartig gebakken
Stapelweken
10,75

Anderen bekeken ook

Stapelweken
13,60
E. van Veluwen
Echte kaas
Stapelweken
4,75
Sonja van de Rhoer
Passie voor kaas
Stapelweken
49,00
Chester Hastings
Culinair koken met kaas
Stapelweken
33,00
Willem Elsschot
Kaas / Salamander / 12
Stapelweken
12,95
Stapelweken
23,50
Francis van Arkel
Kaasfondue
Stapelweken
15,40
Geef me een seintje
An Keymeulen
De kunst van kaas
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje
D. Wynter
Foodie! Kaas
Geef me een seintje