• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kooktechnieken

De grondbeginselen en basistechnieken van de voedselbereiding.
Auteur Lundberg
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

4,75

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Kooktechnieken
Kooktechnieken
Beetje gebruikt
4,75
ISBN
9789027417428
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
Spectrum B.V., Uitgeverij Het
Aantal pagina’s
279

Waar gaat het over?

Een instructieve gids voor iedereen die vertrouwd wil raken met het hoe en waarom van het koken en de processen die zich daarbij voltrekken. Een educatief vraag- en antwoordspel met diepgaande en volledige informatie over alle elementaire begrippen die bij het koken van toepassing zijn. Het geeft alle basisbereidingen van vlees, wild en gevogelte, vis, schelp- en schaaldieren, soepen, sauzen, eieren, groenten, dressings en salades, brood en gebak, en uitgebreide produktinformatie.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

I. van Blommestein
Kook ook
20,80
8,80
37,00
sorry, niet op voorraad
Jozef Youssef
Moleculair koken
sorry, niet op voorraad