Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handboek Voor De Thuiskok

Stap-Voor-Stap Technieken En Recepten Van Topchefs Uit De Hele Wereld
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789077363140
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers / Davidsfonds
Jaar van uitgifte
2006
Aantal pagina’s
648

Waar gaat het over?

Wat is het geheim van een goed brood? Hoe bereid je verse kreeft? Hoe maak je de perfecte béchamelsaus? Volg de praktische stap voor stap beschreven adviezen van topchefs uit de hele wereld om alle technieken onder de knie te krijgen en een nieuwe kookstijl te ontwikkelen. Met hoofdstukken over uiteenlopende onderwerpen als sauzen en dressings, bouillons en soepen, deeg, vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte, brood, zoet gebak en verschillende internationale keukens, van de hand van enkele kopstukken uit de internationale gastronomie. Deel samen met de chefs hun passie voor eten en vergroot uw repertoire. Met Handboek voor de thuiskok kookt u voortaan altijd met succes in eigen keuken!
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
20,00
Linda Van den Bulck
Belgische saffraan
nog 1 op voorraad
33,15
Mark Diacono
Herb
nog 1 op voorraad
28,20
Emiko Davies
Acquacotta
nog 1 op voorraad
26,55
nog 1 op voorraad
26,70
nog 1 op voorraad
11,90
nog 1 op voorraad
20,00
Linda Van den Bulck
Belgische saffraan
nog 1 op voorraad
33,15
Mark Diacono
Herb
nog 1 op voorraad
28,20
Emiko Davies
Acquacotta
nog 1 op voorraad
26,55
nog 1 op voorraad
26,70
nog 1 op voorraad
11,90