• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De kunst van het koken

hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

29,15

Hoe tweedehands wil je het hebben?
De kunst van het koken
De kunst van het koken
Echt gebruikt
29,15
ISBN
9789021558677
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina’s
960

Waar gaat het over?

Julia Child's Mastering The art of French cooking heeft generaties de kunst van het Franse koken geleerd. Voor liefhebbers van boter, Franse sauzen en de film Julie & Julia. De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. 'De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times'
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

Child, Simone Beck
Kunst van het koken
30,15
Julia Child, Simone Beck
De kunst van het koken
32,20

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Julia Child, Simone Beck
KUNST VAN KOKEN
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad