• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De kunst van het koken

alle technieken en bereidingswijzen : alle hoogtepunten uit de Franse keuken
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789021541587
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina’s
960

Waar gaat het over?

De kunst van het koken is hét standaardwerk over de Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring verwerkt. Hierdoor is 'De kunst van het koken' zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie nog steeds een van de meest gewaardeerde en gebruikte boeken over de klassieke Franse keuken.

'De kunst van het koken'zal vreugde brengen in het hart van alle goede koks... en is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud.'
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

37,00

Recensies

0 recensies
30% korting
nog 1 op voorraad
5,00
Carlo Vingerling
Billydishes
nog 1 op voorraad
20,00
nog 1 op voorraad
38,70
Tweedehands Als nieuw
30,00
30% korting
nog 1 op voorraad
5,00
Carlo Vingerling
Billydishes
nog 1 op voorraad
20,00
nog 1 op voorraad
38,70
Tweedehands Als nieuw
30,00

Anderen bekeken ook

Mark William Allison
De kunst van het koken
30% korting
5,45
12,00
Julia Child, Simone Beck
Koude gerechten en lunches
sorry, niet op voorraad