• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De kunst van het koken

meer dan 170 technieken om je culinaire vaardigheid te vergroten
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

5,45

Hoe tweedehands wil je het hebben?
De kunst van het koken
De kunst van het koken
Als nieuw
5,45
ISBN
9789048305407
Bindwijze
Paperback
Taal
Overig
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina’s
128

Waar gaat het over?

Het ultieme handboek voor de leerling-kok die chef wil worden! Dit inspirerende boek behandelt alle essentiële vaardigheden die je nodig hebt om toegelaten te worden tot de beste koksscholen over de hele wereld. * Alle belangrijke onderwerpen komen aan de orde in overzichtelijke hoofdstukken. Aan de hand van meer dan 170 praktijkgerichte taken zul je snel je culinaire kennis en ervaring verrijken. * Leer hoe een restaurant achter de schermen functioneert en hoe je ingrediënten combineert. Ga aan de slag met basisrecepten en culinaire technieken - dan sta je binnenkort met het nodige zelfvertrouwen in de keuken. * Laat je inwijden in de kookkunst door auteur Mark William Allison, een internationaal bekend kok en kookdocent. Mark William Allison is hoofd culinaire educatie aan een van de meest gerenommeerde koksscholen ter wereld: Johnson & Wales University in Charlotte te North Carolina in de VS. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de horeca. Als chef-kok en docent heeft hij diverse prijzen gewonnen.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

5,00
4,75
Valentine Warner
The good table
5,45
Fabian Scheys, Peter Coucquyt
Koken met stoom en inductie
41,90
Angelique Deckers
La cuisine d'Angelique
6,50
Jeannette van Mullem
Puur! (Uit) Eten
5,45
5,45