• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Olijfolie

recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789044319255
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
Jaar van uitgifte
2007
Aantal pagina’s
159

Waar gaat het over?

Olijfolie is een steeds vaker toegepast ingrediënt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die andere varianten uit elkaar? Hoe weet je wat goede en slechte olijfolie is? Welk type is het meest geschikt voor welke toepassing? En hoe worden de verschillende denominaties eigenlijk geproduceerd?
In deze kleine olijfoliebijbel vertelt Manfred Meeuwig, eigenaar van een gespecialiseerde olijfoliezaak in Amsterdam, alles wat je over olijfolie moet weten.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

J. Ridgway
Olijfolie
3,90
J. Ridgway
Olijfolie
30% korting
4,95
30% korting
5,55
30% korting
5,35
R. Rosenfelder
Olijfolie
5,15
Eke Mariën
Keukenlab
29,80
C. Gordon-Smith
Olijfolie
sorry, niet op voorraad
Onbekend
Olijfolie
sorry, niet op voorraad