• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kooktechnieken

meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd. Van eieren pocheren tot rollades bereiden. Basiskookboek
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789044739275
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Centrale Uitgeverij Deltas
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina’s
480

Waar gaat het over?

Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediënten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken. Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Kirsten Eckhart, Willem Jan Hendriks
Zoete & Hartige Heerlijkheden
nog 1 op voorraad
43,00
Trish Deseine
Karamel
nog 1 op voorraad
11,70
Leo van Mierlo
Fris, fit en gezond
Tweedehands Echt gebruikt
3,90
Tweedehands Als nieuw
5,45
nog 1 op voorraad
20,70
Kirsten Eckhart, Willem Jan Hendriks
Zoete & Hartige Heerlijkheden
nog 1 op voorraad
43,00
Trish Deseine
Karamel
nog 1 op voorraad
11,70
Leo van Mierlo
Fris, fit en gezond
Tweedehands Echt gebruikt
3,90
Tweedehands Als nieuw
5,45
nog 1 op voorraad
20,70

Anderen bekeken ook

5,00
Jeni Wright, Hardcover
Le Cordon Bleu
8,30
Roberta Deiana
Foodstyling
10,00
17,00
Niki Segnit
De Smaakbijbel
20,55
Harold McGee, N.v.t.
Over eten en koken
39,00
Donald E. Lundberg, Lendal H. Kotschevar
Kooktechnieken
sorry, niet op voorraad
Naomi Pomeroy
Smaak & techniek
sorry, niet op voorraad