• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kooktechnieken

Het complete naslagwerk voor elke kok - meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
Maak tweedehands je eerste keus
3+1 actie
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789044739275
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Deltas/Chantecler
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina's
480

Waar gaat het over?

Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediënten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.
Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
3+1 actie
9,20
3+1 actie
43,35
3+1 actie
21,55
3+1 actie
8,00
3+1 actie
30,00
3+1 actie
41,10
3+1 actie
9,20
3+1 actie
43,35
3+1 actie
21,55
3+1 actie
8,00
3+1 actie
30,00
3+1 actie
41,10

Anderen bekeken ook

Niki Segnit
De smaakbijbel
3+1 actie
26,55
3+1 actie
4,75
3+1 actie
22,00
Roberta Deiana
Foodstyling
Geef me een seintje
Naomi Pomeroy
Smaak & techniek
Geef me een seintje
Geef me een seintje