• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken met bier

Maak tweedehands je eerste keus
25% korting
Stapelweken: 2 = 10%, 3-4 = 15%, 5+ = 25%
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789076268347
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Solo, Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2002
Aantal pagina's
144

Waar gaat het over?

Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs.
Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt.
Dat bier daar uitstekend als ingrediënt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es) geen heersende gedachte. Dat is jammer, want bier is niet alleen gemaakt om te drinken. Bier heeft een pittige frisheid en fruitigheid. Het is kruidig, soms wat bitter en zacht zoet. Karaktertrekken die in moderne gerechten buitengewoon worden gewaardeerd.
Gerenomeerde koks vonden het een uitdaging eigentijdse interpretaties van klassieke biergerechten te maken die prima passen in de lichte, moderne keuken van vandaag.
Naast de originele recepten met 100 prachtige kleurenfoto's biedt dit kookboek informatie over producten van het seizoen, uitleg van kokstaal en keukentermen, en praktijktips van de kok.
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

Stapelweken
36,70

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies