• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Werken met wild / Carrera culinair

Maak tweedehands je eerste keus
Stapelweken: 2 = 10%, 3-4 = 15%, 5+ = 25%
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789048826810
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina's
255

Waar gaat het over?

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.
De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.

- Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert
- Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
- Heldere stap-voor-stapfoto's
- Van klassiek bereidingen tot moderne gerechten

Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
50% korting
Stapelweken
9,60 4,80
Stapelweken
28,25
Stapelweken
14,30
50% korting
Stapelweken
9,60 4,80
Stapelweken
28,25
Stapelweken
14,30

Anderen bekeken ook