• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Werken met wild / Carrera culinair

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De Stapelweken zijn begonnen! (van 11 t/m 24 augustus)
Alleen nog tweedehands verkrijgbaar
Stapelweken

21,85

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Werken met wild / Carrera culinair
Werken met wild / Carrera culinair
Als nieuw
21,85
10000128385
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789048826810
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina's
255

Waar gaat het over?

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.
De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.

- Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert
- Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
- Heldere stap-voor-stapfoto's
- Van klassiek bereidingen tot moderne gerechten

Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Stapelweken
21,55
Irene Lelieveld
Zo bakt Nederland
Stapelweken
16,00
J.J. van Sluijters
ZUS & ZO
Stapelweken
8,00
Stapelweken
14,55
Stapelweken
43,35
Zacchary Bird
The Vegan Butcher
Stapelweken
31,04
Stapelweken
21,55
Irene Lelieveld
Zo bakt Nederland
Stapelweken
16,00
J.J. van Sluijters
ZUS & ZO
Stapelweken
8,00
Stapelweken
14,55
Stapelweken
43,35
Zacchary Bird
The Vegan Butcher
Stapelweken
31,04

Anderen bekeken ook

Stapelweken
35,04
Bruno Doucet
Wild
Geef me een seintje
Bas van Wijngaarden
Vleesbijbel / Kookbijbels
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Jacques Hermus
Het wild kookboek
Geef me een seintje
H. Duijker
Wijn & Wild
Geef me een seintje