• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Werkboek chocolade & bonbons

theorie- en praktijkopdrachten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789491849299
Bindwijze
Overigen
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Sidestone Press
Jaar van uitgifte
2015

Waar gaat het over?

Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij. Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Chocolade & bonbons. De vragen en opdrachten zijn zo samengesteld dat alle voor deze productgroep van belang zijnde Kennis, Vaardigheid en Houdingsaspecten aan de orde komen. Naast werkboeken voor de vaktheorie zijn er ook werkboeken voor theorie-onderdelen grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen en periodeboeken. De werkboeken voor grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen bevatten vragen en opdrachten die je kunnen helpen bij het bestuderen van de bijbehorende lesstof in FlexBase. In de periodeboeken wordt aandacht besteed aan algemene en productgroepoverstijgende onderwerpen zoals, hygiëne, veiligheid, beroepshouding, enzovoort. De serie werkboeken voor de vaktheorie bestaat uit de volgende titels: 1 Werkboek Zanddegen 2 Werkboek Korstdegen 3 Werkboek Beslag 4 Werkboek Chocolade & bonbons 5 Werkboek Decoraties, sierwerk & borstplaat 6 Werkboek Amandelwerk & kokos 7 Werkboek Schuim 8 Werkboek Puddingen & ijs 9 Werkboek Gistdeeg kleinbrood 10 Werkboek Luxe gerezen degen 11 Werkboek Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood 12 Werkboek Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg 13 Werkboek Desem 14 Werkboek Roggebrood 15 Werkboek Beschuit 16 Werkboek Koek
Lees verder

Recensies

0 recensies
Marc Lemmens
Sterkteleer
nog 1 op voorraad
27,55
nog 1 op voorraad
29,90
nog 1 op voorraad
33,60
nog 1 op voorraad
42,80
nog 1 op voorraad
12,00
Marc Lemmens
Sterkteleer
nog 1 op voorraad
27,55
nog 1 op voorraad
29,90
nog 1 op voorraad
33,60
nog 1 op voorraad
42,80
nog 1 op voorraad
12,00

Anderen bekeken ook

J. Raat
Bonbon
28,20
Christophe Felder
Chocolade
20,00
sorry, niet op voorraad
Nederlands Bakkerij Centrum
Werkboek schuim
sorry, niet op voorraad