• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Moderne kunst desserts

recepten voor taarten, koekjes, parfaits en drankjes voor de heerlijkste eetbare meesterwerken
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789089896278
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Terra
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina’s
192

Waar gaat het over?

'Als kind in de jaren 80 in Ojai, het kleine stadje in Zuid-Californië waar ik opgroeide, droomde ik er nooit van om banketbakker te worden, maar ik was dol op zoet, met een voorliefde voor donuts. Mijn plan om in de voetsporen van mijn grootvader te treden en tandarts te worden, kan door mijn grote voorliefde voor zoetigheid mislukt zijn. Jaren later, tijdens een excursie naar het San Francisco Museum of Modern Art, stond ik voor het schilderij Display Cakes van Wayne Thiebaud. Toen voelde ik voor het eerst het warme geluk waar ik naar op zoek was...' De rest is history: de desserts van Caitlin Freeman zijn nu wereldberoemd. Ze weet de lezer te boeien met praktische recepten en leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en de kunstenaars. Samen met de afbeeldingen van de originele kunstwerken, vergezeld van achtergrondinformatie, leveren de gedetailleerde, eenvoudig te volgen stap-voor-stap-instructies in Moderne Kunst Desserts inspiratie tot het maken van taarten, koekjes, parfaits en drankjes voor de heerlijkste eetbare meesterwerken. Natafelen wordt nooit meer saai. Zo smaakt kunstgeschiedenis naar meer. Eat Your Art Out!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

[{:name=>"", :role=>"A01"}, {:name=>"Leonie van Mierlo", :role=>"A01"}, {:name=>"Wim Hanenberg", :role=>"A12"}]
Het gouden IJs & Desserts boek
13,50
Mirjam Kooiman
De kunstmeisjes
18,00
6,70
50% korting
Gillian Riley
Kunst en koken
5,00
[{:name=>"Jonah Freud"
Rijksmuseum kookboek
18,00
40% korting
Philip Johnson
Heerlijke desserts
5,45
Rob van Doeselaar, Ellen Fernhout, Jet Quadekker
Haags KunstKookboek
sorry, niet op voorraad
Helen Goh, Yotam Ottolenghi
Sweet
sorry, niet op voorraad
N.v.t., Christophe Felder
Grands desserts
sorry, niet op voorraad
Jean-Pierre Gabriel
Le pain Quotidien kookboek
sorry, niet op voorraad