• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken Als Roberto

una cucina particolare Italiaanse recepten uit de keuken van restaurant 'Da Roberto' 's-Gravenhage
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

4,80

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Koken Als Roberto
Koken Als Roberto
Beetje gebruikt
4,80
ISBN
9789060205259
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Uitgeverij De Toorts
Jaar van uitgifte
9999
Aantal pagina’s
144

Waar gaat het over?

Aan het Noordeinde in 's-Gravenhage is restaurant 'Da Roberto' gevestigd, één van de weinige Italiaanse toprestaurants in Nederland. Eigenaar en chefkok Roberto de Luca geeft de Italiaanse keuken een zeer bijzondere smaak; hij noemt zijn manier van koken dan ook 'una cucina particolare'. Berthe Meijer heeft in dit boek 44 recepten en een flink aantal van zijn basisrecepten beschreven. De charme van de Italiaanse keuken is dat ze vrij eenvoudig is. Daarom zijn zelfs deze recepten van een chefkok relatief gemakkelijk te bereiden voor de amateurkok. De prachtige foto's van Kees Hageman nodigen uit om zelf kennis te maken met deze heerlijke recepten.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

11,95
L. Roodenburg
Eten op Aarde
6,30
Gerrit Greveling, Fon Zwart
Koken in een duinpan
sorry, niet op voorraad
Peter Postma
Koken Als Kaatje
sorry, niet op voorraad
Anouck Delanghe, Joris Delanghe
Smaken Van De Midi
sorry, niet op voorraad