• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Eten op zijn Vlaams

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789029504881
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
de Arbeiderspers
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
248

Waar gaat het over?

Humoristische ode aan de Vlaamse keuken 'Mijn lievelingsboek van Boon. Lees Eten op zijn Vlaams, en je hebt die hele Ottolenghi nergens meer voor nodig.' - Sylvia Witteman in de Volkskrant 'Als je kookt, hoe arm of rijk je ook mag zijn, laat het dan op geen centje steken. Koop liever een paar panty's minder, of draag er geen, en neem in ruil ervoor een kwart kilo echte boter van de boer. Boon-appetit!' Als liefhebber van de Vlaamse keuken schreef Boon over de lekkerste gerechten: paling in 't groen, goudgeel gekookte uier, zwarte worst met rodekool, tatjespap en patatterkoek en stinkkaas met hete koffie. Eten op zijn Vlaams is een liefdesbetuiging aan het eenvoudige en deugdelijke eten van vroeger, vol aanstekelijke, humoristische verhalen over al het heerlijks dat de Vlaamse keuken te bieden heeft. Met inleiding en receptuur van Herman Chevrolet en Els Versnick, ontwerp van Scherpontwerp, fotografie van Mike Roelofs en de erven Boon. 'Niet lezen tijdens het bereiden van de maaltijd. Aanbrandingsgevaar.' - Leidsch Dagblad
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

30% korting
6,20
Louis Paul Boon, Herman Chevrolet
Eten op zijn vlaams
sorry, niet op voorraad

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

30% korting
4,75
25% korting
Evert van Wijk
Valse vrienden
12,45
30% korting
6,20
16,00
Paul Wouters
Nederland-België
sorry, niet op voorraad
Ruth van Waerebeek, Maria Robbins
De smaak van België
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Pierre Wynants, Philippe Bidaine
De Belgische keuken van morgen
sorry, niet op voorraad