• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De Franse kookkunst

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789054266112
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Ruitenberg Boek
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

Prachtig uitgevoerd boek over de historische ontwikkeling van het koken in Frankrijk. De inleiding begint bij de Gallo-Romeinse tijd en eindigt voorbij de Nouvelle Cuisine. De recepten staan op menuvolgorde. Iedere gang wordt ingeleid met een historisch overzicht. De recepten worden ook allemaal toegelicht, soms staat de letterlijke vertaling van zo'n oud recept in een gekleurd kader. Het boek bevat veel foto's van kunst voornamelijk schilderijen, en foto's van de gerechten gebaseerd op de gerechten in de schilderijen. De nadruk van deze uitgave ligt op het visueel-historische aspect van de kookkunst. Kortom een heerlijk kijk-kookboek.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Paul Bocuse, N.v.t.
Nieuwe Franse Keuken
21,60
Jenny Baker, N.v.t.
De eerlijke Franse keuken
43,65
Lise Goeman Borgesius, Lise Goeman Borgesius
Franse Wellust Zoete En Hartige Culinair
15,15
Julia Child, Simone Beck
De kunst van het koken
35,15
Rena Salaman, Jan Cutler
De Griekse Keuken
sorry, niet op voorraad
Lorenza Demedici, Jan van Gestel
Italiaanse kookkunst, de
sorry, niet op voorraad
Susan Herrmann Loomis
In een Franse keuken
sorry, niet op voorraad