• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Understanding Normal and Clinical Nutrition

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9780495556565
Bindwijze
Paperback
Taal
Engels
Uitgeverij
Cengage Learning, Inc
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
1184

Waar gaat het over?

UNDERSTANDING NORMAL AND CLINICAL NUTRITION, 8e International Edition, provides the most current and comprehensive coverage of both normal nutrition, such as digestion and metabolism, vitamins and minerals, and life cycle nutrition, as well as clinical nutrition related to diseases, such as nutrition and gastrointestinal, liver, and cardiovascular diseases. The text also incorporates a number of learning tools designed to help you retain the information and apply your knowledge so you are better prepared to work in a clinical setting. Features include case studies, How To boxes with examples of problem-solving in real-world situations, and study questions that further conceptual understanding of the material. Regardless of your course background, the text is organized and written in a clear, easy-to-follow format that will get you actively involved in the field of nutrition.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Frans M. de Jong
Ons voedsel
33,00
I. van Blommestein
Kook ook
19,50
4,80
Loek ten Berge
Dit is marketing!
26,04
I. van Blommestein
Kook ook
4,75
25% korting
8,95