• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Ons voedsel

over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt en wat het met ons doet
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789059566323
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina’s
576

Waar gaat het over?

Ons voedsel, over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet. We staan in de huidige tijd ver af van ons dagelijks brood: vaak hebben we eigenlijk geen idee van de oorsprong van ons voedsel. Niet zo verwonderlijk, met alle 'hightech foods' die op de markt worden gebracht. Het enorme aanbod en slimme marketingtrucs maken het de consument niet gemakkelijk om dagelijks verantwoorde keuzes te maken. Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel: wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Deze volledig geactualiseerde en uitgebreide uitgave bevat onder andere nieuwe hoofdstukken over voeding en gezondheid, dieetmethoden en informatie op etiketten. Bewuste keuzes voor een gezond voedingspatroon liggen hiermee binnen handbereik.
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

Frans M. de Jong
Ons voedsel
8,45

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Frans M. de Jong
Ons voedsel
8,45
I. van Blommestein, A. van Eijndhoven
Kook ook
6,70
15,04
Louise O. Fresco
Ons voedsel
10,15
11,70
Frederic H. Martini, Edwin F. Bartholomew
Anatomie en fysiologie, een inleiding
16,10
Roelina Dijk, N.v.t.
Veilig voedsel
18,80