• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Les essences d'Alain / Tip culinair

Recepten met gearomatiseerde oliën van alain caron en vakbroeders
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
niet meer nieuw verkrijgbaar

5,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Les essences d'Alain / Tip culinair
Les essences d'Alain / Tip culinair
Beetje gebruikt
5,00
10000064008
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789043900225
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Tirion Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
1999
Aantal pagina's
93

Waar gaat het over?

Recepten met gearomatiseerde oliën van Alain Caron en vakbroeders Alain Caron, onder andere bekend van zijn culinaire rubriek in Privé en Carp, ontwikkelde een methode waarbij olie alle smaak en geur aan kruiden onttrekt met een zeer geconcentreerde essence als resultaat. Inmiddels zijn er essences in de smaken basilicum, rozemarijn, tijm, laurier, oregano, salie, dragon, anijs, koriander en munt. Maar ook tomaat, gember, peper, knoflook, paddestoelen en citroen- en sinaasappelschil. Het zijn dé smaakmakers voor de momenten dat de verse producten niet voor handen zijn. Ze zijn heel makkelijk en voor veel verschillende recepten te gebruiken. Het eerste deel van Les essences d'Alain bestaat uit recepten en tips van Alain, in het tweede deel vindt u recepten van een aantal bekende chef-koks uit binnen en buitenland, die zij speciaal voor dit boek ontwikkelden. Met deze ideeën en essences van Alain kunt u op een eenvoudige manier uw kookkunst verrijken.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15

Anderen bekeken ook

50% korting
1,95
25% korting
9,64
Pierre Wynants, Philippe Bidaine
De Belgische keuken van morgen
Geef me een seintje
Geef me een seintje