• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken zonder recept

Een duurzame methode voor het inkopen, bereiden en bewaren van eten
Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789038810690
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Singel Uitgeverijen
Jaar van uitgifte
2022
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

Met Koken zonder recept wil Gilles van der Loo zijn lezers op weg helpen naar een nieuwe manier van denken over het inkopen, opslaan, voorbereiden, koken, restverwerken en bewaren van eten. Hij laat zien hoe je kostenefficiënt met onbewerkte producten aan de slag kunt op een manier die relatief weinig tijd kost en veel ruimte laat voor creativiteit. Je gaat dus goedkoper en gezonder eten, kookt met meer plezier en belast onze planeet minder.

Gilles beweegt weg van het receptgedreven inkopen vóór en maken ván specifieke gerechten, en wil laten zien hoe je kunt leren koken met wat er ís. Centraal in zijn aanpak is door de week heen koken: groot inkopen en met plezier voorbereiden op een dag dat je daarvoor de ruimte hebt, zodat je op andere weekdagen een geweldige maaltijd op tafel zet in minder tijd dan het je zou kosten om langs de supermarkt te gaan.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Jessie Kroon
Doe het zero
4=3 actie
12,00
4=3 actie
12,35
Yvette van Boven
Van Bovens leftovers
4=3 actie
19,50
Sofie Chanou
Lekker & simpel
4=3 actie
15,00
Daphne Aalders, Aur�lie Geurts
Al het eten van de wereld
sorry, niet op voorraad
Miljuschka Witzenhausen
Lekker Miljuschka
sorry, niet op voorraad
Yotam Ottolenghi
Simpel
sorry, niet op voorraad
Mariëlla Beukers
Punch, kandeel en clairet
sorry, niet op voorraad