• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het Franse Bakboek

Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789402600810
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Global Book Sales
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
277

Waar gaat het over?

Ook zo dol op al die heerlijke dingen die je bij een Franse patisserie koopt? Meesterpatissier en Fransman Jean Michel Raynaud schreef een inspirerend en helder bakboek, waarmee je thuis het lekkerste Franse gebak maakt. Het Franse bakboek bevat 95 verrukkelijke recepten voor zoet en hartig gebak: koekjes, cake, zoete en hartige taart, bladerdeeggebak, croissants, brood, jam en zelfs zoet beleg. Het boek staat vol handige professionele tips en praktische suggesties. Stap-voor-stapfoto's helpen je bij het maken van deeg voor zandgebak, soezen, bladerdeeggebak, brioche, brood en croissants. Jean Michel deelt in dit zeer complete bakboek niet alleen zijn enorme kennis met je, maar ook herinneringen aan zijn jeugd op het Franse platteland en zijn opleiding tot patissier in Marseille. Een fascinerend kijkje in de Franse traditie en cultuur. Jean Michel Raynaud is hoofdpatissier bij La Renaissance Pâtisserie en Baroque Bistro in Sydney, Australië. Geboren in Frankrijk begon hij zijn carrière onder de hoede van meesterpatissier Robert Schicchi in Marseille; op zijn twintigste was hij al chef. Jean Michel is regelmatig te gast in tv-programma's, schrijft voor culinaire bladen en leverde bijdragen aan diverse kookboeken.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

4=3 actie
18,45
Rutger van den Broek
Bakbijbel / Kookbijbels
4=3 actie
25,45
Christophe Felder
Patisserie!
4=3 actie
45,40
Ginette Mathiot
Tarte tatin
4=3 actie
39,25