Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Patisserie!

Het ultieme handboek : 210 recepten, 3200 foto's
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

40,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Patisserie!
Patisserie!
Beetje gebruikt
40,00
1073800649
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789048313662
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina’s
799

Waar gaat het over?

Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent.

Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.

macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjes

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gâteaux (2004), Glaces et Desserts glacés (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Spéculoos (2010) - en de waardevolle serie Leçons de pâtisserie (2005-2009) in negen delen.

'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder

Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Tweedehands Als nieuw
5,45
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Tweedehands Als nieuw
5,45

Anderen bekeken ook

Yotam Ottolenghi
Sweet
19,80
Hidde de Brabander
Boulangerie.
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Hans Spitsbaard
Taartbijbel
sorry, niet op voorraad