Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handboek Gastronomie

vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts
Auteur Onbekend
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789043902953
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Auteur
Uitgeverij
Tirion Culinair
Jaar van uitgifte
2001
Aantal pagina’s
783

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Bas Korpel
BURP
nog 1 op voorraad
21,90
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Bas Korpel
BURP
nog 1 op voorraad
21,90

Anderen bekeken ook

C. Teubner
Food
10,95
Niki Segnit
De smaakbijbel
22,60
70% korting
4,75
40% korting
7,90
Frederike Bannink
De kracht van hospitality
16,95
Francois Morel, Jacques Dupont
Wereldwijnen
70% korting
5,45
Sergio Herman
De basis
sorry, niet op voorraad