• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Eten door de eeuwen

De geschiedenis van de culinaire cultuur
Auteur Born
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789024645473
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Auteur
Uitgeverij
Tirion Uitgevers B.V.
Aantal pagina's
247

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Geef me een seintje
R. Beernink, M. Laterveer, G. Reijmer, R. Lassche
Wining & dining de recepten
50% korting
5,45 2,72
Adina Steiman
Cooking
50% korting
11,20 5,60
50% korting
7,95 3,97
50% korting
24,45 12,22
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Geef me een seintje
R. Beernink, M. Laterveer, G. Reijmer, R. Lassche
Wining & dining de recepten
50% korting
5,45 2,72
Adina Steiman
Cooking
50% korting
11,20 5,60
50% korting
7,95 3,97
50% korting
24,45 12,22

Anderen bekeken ook

Klaartje Scheepers
Van aardappel tot avocado
7,40
E. De Maerteleire
Geschiedenis op uw bord
17,45
Born Wina (Willy Johanna) 1920-2001, Hugh Johnson
Spectrum Wijnatlas - Hugh Johnson
Geef me een seintje
Marleen Willebrands
De verstandige kock
Geef me een seintje
Maguelonne Toussaint-Samat
History Of Food 2nd New & Explained Ed
Geef me een seintje