• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Atelier Confiserie

bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen...
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789461431141
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Good Cook B.V.
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
252

Waar gaat het over?

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen...

Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? 'Atelier Confiserie' geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

J. Raat
Bonbon
28,20
Francis van Arkel
Snoep en zo
34,70
Julien Merceron
A la mere de famille
44,00
Robert Declercks
Nog Een Snoepje
sorry, niet op voorraad
Galit Hahn, Vardit Kohn
Snoep Goed
sorry, niet op voorraad