• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Atelier confiserie

Bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen ...
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
niet meer nieuw verkrijgbaar

5,45

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Atelier confiserie
Atelier confiserie
Als nieuw
5,45
10000124354
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789461431141
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina's
252

Waar gaat het over?

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen...

Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? 'Atelier Confiserie' geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15

Anderen bekeken ook

J. Raat
Bonbon
18,30
Francis van Arkel
Snoep en zo
30,45
Robert Declercks
Nog een snoepje?
11,50
Julien Merceron
A la mere de famille
23,20
G. Hahn
Snoep goed
9,35