• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Wezen van de smaak

overpeinzingen van een 19de eeuwse fijnproever
Maak tweedehands je eerste keus
Stapelweken: 2 = 10%, 3-4 = 15%, 5+ = 25%

61,95

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Wezen van de smaak
Wezen van de smaak
Als nieuw
61,95
10000021119
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789072653161
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Scepter Boekprodukties
Jaar van uitgifte
2003
Aantal pagina's
307

Waar gaat het over?

De meest geciteerde schrijver op culinair gebied is zonder twijfel Brillat-Savarin. In 1826 verscheen zijn Physiologie du Goût. Het is een gastronomisch, cultureel en literair werk, een unieke combinatie van overpeinzingen, anekdotes en herinneringen. Het gaat over de geneugten van de dis: hoe men eet, wanneer men eet, waarom men eet.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies