• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Wezen Van De Smaak

overpeinzingen van een 19de eeuwse fijnproever
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789072653161
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Scepter Boekprodukties
Jaar van uitgifte
2002
Aantal pagina’s
307

Waar gaat het over?

De meest geciteerde schrijver op culinair gebied is zonder twijfel Brillat-Savarin. In 1826 verscheen zijn Physiologie du Goût. Het is een gastronomisch, cultureel en literair werk, een unieke combinatie van overpeinzingen, anekdotes en herinneringen. Het gaat over de geneugten van de dis: hoe men eet, wanneer men eet, waarom men eet.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Stijn Vanhoof
Feedback in de klas
19,00
46,50
W.M.C. Hendrikx
Healingart Orakelboek
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
F. Bovenkerk
La bella Bettien
sorry, niet op voorraad