Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Wezen Van De Smaak

overpeinzingen van een 19de eeuwse fijnproever
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789072653161
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Scepter Boekprodukties
Jaar van uitgifte
2002
Aantal pagina’s
307

Waar gaat het over?

De meest geciteerde schrijver op culinair gebied is zonder twijfel Brillat-Savarin. In 1826 verscheen zijn Physiologie du Goût. Het is een gastronomisch, cultureel en literair werk, een unieke combinatie van overpeinzingen, anekdotes en herinneringen. Het gaat over de geneugten van de dis: hoe men eet, wanneer men eet, waarom men eet.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
8,45
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
8,45

Anderen bekeken ook

33,30
Stijn Vanhoof
Feedback in de klas
17,95
W.M.C. Hendrikx
Healingart Orakelboek
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad