• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Wezen Van De Smaak

overpeinzingen van een 19de eeuwse fijnproever
Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789072653161
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Samenwerkende Uitgevers Vof
Jaar van uitgifte
2002
Aantal pagina’s
307

Waar gaat het over?

De meest geciteerde schrijver op culinair gebied is zonder twijfel Brillat-Savarin. In 1826 verscheen zijn Physiologie du Goût. Het is een gastronomisch, cultureel en literair werk, een unieke combinatie van overpeinzingen, anekdotes en herinneringen. Het gaat over de geneugten van de dis: hoe men eet, wanneer men eet, waarom men eet.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

4=3 actie
9,55
4=3 actie
5,50
4=3 actie
8,20
4=3 actie
36,95
W.M.C. Hendrikx
Healingart Orakelboek
4=3 actie
8,50
Stijn Vanhoof
Feedback in de klas
4=3 actie
19,00
4=3 actie
4,75
4=3 actie
5,45
sorry, niet op voorraad
F. Bovenkerk
La bella Bettien
sorry, niet op voorraad