• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vlees

Grillen, braden, sudderen
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De Stapelweken zijn begonnen! (van 11 t/m 24 augustus)
50% korting
Alleen nog tweedehands verkrijgbaar
Stapelweken

6,40 3,20

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Vlees
Vlees
Beetje gebruikt
3,20
613300245
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9783899853155
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Feierabend
Jaar van uitgifte
2005
Aantal pagina's
170

Waar gaat het over?

Sterkok Patrik Jaros presenteert onweerstaanbare en creatieve recepten - van heel makkelijk tot uitdagend - uit de internationale keuken: konijnenrug op zijn Italiaans, pastrami-sandwiches uit Amerika, pittig rundvlees uit Thailand, noem maar op. Vlees biedt bovendien allerlei interessante informatie en nuttige tips.

Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Stapelweken
15,85
Stapelweken
14,60
Malik
Curare
Stapelweken
9,10
Tony Hillerman
Finding Moon
Stapelweken
16,24
Cyril H. Rogers, Frances Tidball
Grasparkieten en hun verzorging
Stapelweken
11,80
50% korting
Stapelweken
4,75 2,37
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Stapelweken
15,85
Stapelweken
14,60
Malik
Curare
Stapelweken
9,10
Tony Hillerman
Finding Moon
Stapelweken
16,24
Cyril H. Rogers, Frances Tidball
Grasparkieten en hun verzorging
Stapelweken
11,80
50% korting
Stapelweken
4,75 2,37

Anderen bekeken ook

Stapelweken
5,00
25% korting
Stapelweken
4,46
Stapelweken
10,95
J. van Rijn
Mosseltijd
Stapelweken
10,50
B. Jones
Pocheren
50% korting
Stapelweken
2,92
Lulu Grimes
SUSHI
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Linda Fraser
Spanje
Geef me een seintje
[{:name=>"I. van Rheenen"
Pasta / Tip culinair
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Sophie Braimbridge
De keuken van Italie
Geef me een seintje