• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Puur India

de nieuwe smaken van de indiase keuken
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789085310013
Bindwijze
Hardcover , Overigen
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Magazijn De Bijenkorf B.V. (Amsterdam)
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

De nieuwe smaken van de moderne Indiase keuken Puur India is een handleiding om regelmatig thuis Indiaas te koken. De recepten komen uit alle delen van India, van de rijke Mogol-keuken in het noorden met veel vleesgerechten tot de vegetarische keuken in Tamil Nadu; van de curry's op basis van kokosmelk in Goa en Kerala tot de vurige visgerechten van Bengalen en Assam. De recepten zijn gebaseerd op gerechten zoals ze in India thuis worden bereid, op streetfood- gerechten, en op de menu's van verschillende Indiase restaurants. De bereiding is eenvoudig en duidelijk beschreven. Om de thuiskok te helpen bij het samenstellen van een volledige maaltijd heeft Atul een aantal menu's gemaakt en geeft hij algemene richtlijnen voor goede combinaties van gerechten. Atul Kochhar werd geboren in Jamshedpur in oost-India. Hij begon zijn carrière in het exclusieve Oberoi Hotel in New Delhi, waarna hij in 1994 naar Londen vertrok. Hij werkte zichzelf op tot een van de chef-koks in Engeland die door de critici het meest worden bejubeld. Voor zijn werk als chef-kok in het Tamarind kreeg hij een Michelin-ster, waarmee hij de tweede Indiase chef ter wereld werd met deze onderscheiding. Atul heeft nu een eigen restaurant, Benares op Berkeley Square in Mayfair.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

M.D. Bakker
Exit Edam
70% korting
15,80
J. Hellon
Puur India
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad