• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken op z'n Belgisch

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Meer lezen, minder betalen! 4 boeken voor de prijs van 3 – of 8 voor 6 enz.
Alleen nog tweedehands verkrijgbaar
3+1 actie

5,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Koken op z'n Belgisch
Koken op z'n Belgisch
Beetje gebruikt
5,00
802601457
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789066112483
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Inmerc B.V.
Jaar van uitgifte
2002
Aantal pagina's
96

Waar gaat het over?

Een Belg geeft aan het begrip aardappels, vlees en groente een rijke, gevarieerde uitleg. Die stooft een sjalotje mee, giet er een scheut room, geuze of trappist bij, zet een schaaltje kriekensoep op tafel... maakt aardse gerechten als Waterzooi, Stoemp en Potjesvlees. In dit boek staan ze allemaal, dus ook Garnaalkroketjes, Radijsjessoep en Brusselse wafels toe. En nog veel meer, koken op z'n Belgisch is breed genieten.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
3+1 actie
7,45
James Joyce
Panini
3+1 actie
14,20
James Joyce
Panini
3+1 actie
13,85
3+1 actie
6,15
25% korting
3+1 actie
5,65 4,24
3+1 actie
16,75
3+1 actie
7,45
James Joyce
Panini
3+1 actie
14,20
James Joyce
Panini
3+1 actie
13,85
3+1 actie
6,15
25% korting
3+1 actie
5,65 4,24
3+1 actie
16,75

Anderen bekeken ook

I. van Blommestein
Koken op z'n Italiaans
3+1 actie
4,60
3+1 actie
12,00
3+1 actie
3,90
I. van Blommestein
Koken op z'n Indonesisch
3+1 actie
7,10
Suzanne Vandyck
De Belgische keuken
3+1 actie
15,90
C. ten Houte-de Lange
Koken op z'n Mexicaans
25% korting
3+1 actie
7,61
Suzanne Vandyck
De Belgische keuken
3+1 actie
8,90
3+1 actie
4,75
A. Wilson
INDIAAS KOKEN
Geef me een seintje
Pierre Wynants, Philippe Bidaine
De Belgische keuken van morgen
Geef me een seintje
Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven
Succes met saus
Geef me een seintje
Dirk De Prins, Nest Mertens
De Belgische keuken
Geef me een seintje