• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken op z'n Belgisch

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De Stapelweken zijn begonnen! (van 11 t/m 24 augustus)
Stapelweken
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789066112483
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Inmerc B.V.
Jaar van uitgifte
2002
Aantal pagina's
96

Waar gaat het over?

Een Belg geeft aan het begrip aardappels, vlees en groente een rijke, gevarieerde uitleg. Die stooft een sjalotje mee, giet er een scheut room, geuze of trappist bij, zet een schaaltje kriekensoep op tafel... maakt aardse gerechten als Waterzooi, Stoemp en Potjesvlees. In dit boek staan ze allemaal, dus ook Garnaalkroketjes, Radijsjessoep en Brusselse wafels toe. En nog veel meer, koken op z'n Belgisch is breed genieten.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Zuza Zak
Polska
Stapelweken
57,00
Zuza Zak
Polska
Stapelweken
53,25
Da Hae
K food
Stapelweken
25,90
Stapelweken
7,45
Stapelweken
62,90
Stapelweken
6,00
Zuza Zak
Polska
Stapelweken
57,00
Zuza Zak
Polska
Stapelweken
53,25
Da Hae
K food
Stapelweken
25,90
Stapelweken
7,45
Stapelweken
62,90
Stapelweken
6,00

Anderen bekeken ook

Stapelweken
3,90
I. van Blommestein
Koken op z'n Italiaans
Stapelweken
4,60
I. van Blommestein
Koken op z'n Indonesisch
Stapelweken
6,65
Stapelweken
10,80
Suzanne Vandyck
De Belgische keuken
Stapelweken
15,90
C. ten Houte-de Lange
Koken op z'n Mexicaans
25% korting
Stapelweken
7,61
A. Wilson
INDIAAS KOKEN
Stapelweken
5,00
Stapelweken
5,35
Pierre Wynants, Philippe Bidaine
De Belgische keuken van morgen
Geef me een seintje
Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven
Succes met saus
Geef me een seintje
Suzanne Vandyck
De Belgische keuken
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Dirk De Prins, Nest Mertens
De Belgische keuken
Geef me een seintje