• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handboek inmaken

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789059202658
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina's
256

Waar gaat het over?

Dit prachtige boek is een unieke gids met betrekking tot het
inmaken van groente en fruit. Na een inleiding over de historie
volgen de technieken voor het inmaken van jam en gelei en het
inmaken met zout, azijn, suiker en alcohol.

Er wordt op duidelijke wijze uitgelegd welke ingrediënten en
hulpmiddelen nodig zijn en welke inmaakmethode gehanteerd
dient te worden. Ook komen het steriliseren, het bottelen, het
sealen en het voorzien van etiketten aan de orde. Dit
verbazingwekkende boek is een perfect naslagwerk voor het
succesvol inmaken van allerlei voedingsmiddelen en is een must
in elke keuken.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Als nieuw
60,10
Tweedehands Als nieuw
23,04
Tweedehands Als nieuw
27,30
Tweedehands Als nieuw
21,70
Tweedehands Als nieuw
7,00
Tweedehands Echt gebruikt
45,75
Tweedehands Als nieuw
60,10
Tweedehands Als nieuw
23,04
Tweedehands Als nieuw
27,30
Tweedehands Als nieuw
21,70
Tweedehands Als nieuw
7,00
Tweedehands Echt gebruikt
45,75