• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Eat right

een moderne kijk op traditionele kennis over voeding - meer dan 100 recepten
Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
nog 1 op voorraad

7,40

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Eat right
Eat right
Beetje gebruikt
7,40
ISBN
9789000355600
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Jaar van uitgifte
2017
Aantal pagina’s
336

Waar gaat het over?

Moderne kijk op traditionele voedingskennis

Geniet van het ontdekken, bereiden en eten van echte voeding. Geen modieuze diëten of op een bezorgde manier naar je voeding kijken. Maar voedsel op een positieve manier benaderen. Onze voorouders genoten van voortdurend wisselende en veelzijdige, natuurlijke ingrediënten. Die aten zij rauw, gekookt, ontkiemd, gezouten of gefermenteerd.

Eat Right is een moderne kijk op die traditionele benadering van voeding. Meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon, kimchi en meer. Met prachtige fotografie en achtergrondinformatie.

Een veelomvattend en inspirerend boek om je kennis over voedsel te verrijken, nieuwe gerechten te leren kennen, jezelf en anderen te verrassen en je gezondheid een boost te geven.

• Achtergrondkennis bij gezonde voeding-trend
• Voor de liefhebber van moestuinieren, thuisbrouwen en fermenteren
• Meer dan 100 recepten en veel fotografie

 

Nick Barnard ergerde zich aan voorbewerkte voedingsmiddelen en moderne productietechnieken. Hij wilde op een positieve manier de regie terugkrijgen over zijn voeding – en zijn gezondheid. Hij richtte met zijn vrouw Rude Health op, een lijn voedingsmiddelen met ingrediënten van oorspronkelijke komaf, waarmee hij vele prijzen won. In dit boek komen zijn liefde voor lekker en natuurlijk eten en zijn aanstekelijke enthousiasme over voedingstradities samen.

‘Wil je leren onthaasten, goed eten en je geweldig voelen? Dit boek wijst je de weg.’ - The Telegraph

'Van de oprichter van cereal-makers Rude Health komt dit verfrissende boek dat focust op de traditionele manier van koken in plaats van een hippe trend te volgen.’ - Daily Telegraph

Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Jason Chongue
Thuis in planten
sorry, niet op voorraad
Wolfgang. A. Simon
Zeg nee tegen suiker
sorry, niet op voorraad
Nick Toet
Eten met Nick
sorry, niet op voorraad
Food For Happiness
Kom in balans
sorry, niet op voorraad