• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Desserts basistechnieken

Basistechnieken en de lekkerste recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9783938265185
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Onbekend
Jaar van uitgifte
2005
Aantal pagina’s
143

Waar gaat het over?

In dit boek komt u van alles te weten over desserts. Besproken worden de verschillende deegsoorten, de basistechnieken en ruim honderd heerlijke recepten, variërend van eenvoudige appeltaart tot de meest verfijnde charlotte. Met handige en gedetailleerde tips over welk keukengerei niet mag ontbreken, de belangrijkste ingrediënten, het bakproces, de garnering, het bewaren en de presentatie.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

30% korting
4,80
Joel Martin
Desserts
18,35
Philip Johnson
Heerlijke desserts
20,95
Cornelia Klaeger
Groot handboek desserts
6,90
Wendy Sweetser
500 desserts
5,50
I. van Blommestein
Toetjes & desserts
30% korting
5,45
R. Wilkinson
Desserts
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
W. Doyle
Desserts
sorry, niet op voorraad
Anna Helm Baxter
Dessert easy
sorry, niet op voorraad
Yotam Ottolenghi
Sweet
sorry, niet op voorraad
Ineke Berentschot
Desserts
sorry, niet op voorraad
Meike Schaling
Kleine taartjes
sorry, niet op voorraad