• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Chef En Sommelier

Kijken In De Keuken Bij De Top Van De Gastronomie
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

20,70

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Chef En Sommelier
Chef En Sommelier
Als nieuw
20,70
ISBN
9789043912099
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
246

Waar gaat het over?

De spannende wisselwerking tussen wijnen en gerechten is voor velen nog mysterieus. Iedereen wil graag dat de combinatie mooi is, maar hoe doe je dat? ‘Smaakprofessor’ Peter Klosse van sterrenrestaurant De Echoput is op bezoek gegaan bij toonaangevende chefs en sommeliers. Hij sprak over hun drijfveren en proefde hun combinaties. Ze staan beschreven in dit boek. Ze werden ook allen op de proef gesteld door het spontaan verzinnen van een gerecht bij een meegenomen fles wijn. Het resultaat is een boek met inspirerende portretten en ideeën. Topfotograaf Jan Bartelsman was er steeds bij. Hij fotografeerde de sessies en de gerechten. Dit boek is een must voor iedereen die van gastronomie houdt en er meer van wil weten.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Madeline Puckette, Justin Hammack
Wine Folly
17,00
14,00
P. Klosse
Smaakstijlen
sorry, niet op voorraad