• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Asperges - Verrukkelijk Veelzijdig

Casebound Versie
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

5,10

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Asperges - Verrukkelijk Veelzijdig
Asperges - Verrukkelijk Veelzijdig
Beetje gebruikt
5,10
ISBN
9789059644984
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Imagebooks/Allmedia
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
80

Waar gaat het over?

In de laatste jaren is er binnen de culinaire wereld een ontwikkeling gaande waarin op een andere manier met de producten – de bouwstenen van het koken – wordt omgegaan. Duurzaamheid en kwaliteit worden steeds belangrijker. Vlees, bijvoorbeeld, is niet alleen mals of sappig. Het is ook belangrijk om te weten waar het dier vandaan komt, onder welke omstandigheden het is opgegroeid en hoe de slager ermee is omgegaan. Zoals een bekende topkok stelt: ‘warenkennis is de basis van het koken, en dus moet je de tijd niet alleen aan koken besteden, maar juist aan de kennis van de ingrediënten.’ Toch wordt uiteraard ook de techniek van het koken niet vergeten. Menige keuken wordt zo ook een laboratorium waar naar hartenlust met culinaire technieken wordt geëxperimenteerd op zoek naar nieuwe smaaksensaties. De moleculaire gastronomie, waarin koks met chemici samenwerken, is daarvan een extreem voorbeeld. Maar we kunnen het ook dichter bij huis zoeken, door op een andere manier om te gaan met bekende ingrediënten of producten van vroeger uit de vergetelheid te halen. De kookboeken uit onze exclusieve serie Verrukkelijk veelzijdig doen recht aan deze trends. Ze zijn met liefde en zorg samengesteld door erkende experts uit het vak en kenmerken zich door een brede aandacht voor het product en voor nieuwe bereidingen van klassieke ingrediënten. Alle recepten zijn prachtig gefotografeerd, op een manier die probeert recht te doen aan de essentie van elke creatie. Behalve de echte klassiekers bevat elk boek ook een twintigtal originele recepten van chef-koks van Nederlands meest gerenommeerde restaurants. Daarmee wijst deze inspirerende serie de kookliefhebber niet alleen de weg naar de betere recepten, maar ook naar de betere restaurants.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

V. de Meyer, M. de Meyer
Asperges
3,90
V. de Meyer, M. de Meyer
Mosselen
4,40
5,00
Basten, Herman van Ham
Het Asperges Boek
3,90
Clarissa Hyman, Clarissa Hyman
Siciliaanse Keuken
10,60
Monique Bekker
Groepsdynamica
25,95
Wiel Basten
Aspergekookboek
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad