• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Alles van melk

geschiedenis van de Nederlandse Zuivelindustrie
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789066300897
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Uitgeverij WBOOKS
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina’s
288

Waar gaat het over?

Het eerste overzichtswerk over een bijna 150 jaar oude bedrijfstak waar miljarden en miljarden euro's in omgaan. Nederland zuivelland is over de hele wereld een begrip, Edam en Gouda zijn synoniemen voor kaas, terwijl Frau Antje leeft met ruim een half miljoen hits op google. Niettemin is nog niet eerder beschreven hoe de Nederlandse zuivelindustrie die positie verwierf. Haar geschiedenis is een onbekende. Ze begint omstreeks 1870 met melkinrichtingen in grote steden en kleine boterfabriekjes in de provincie. En met een reeks ondernemende industriëlen, artsen, boeren en onderwijzers die stapje voor stapje van Nederland een grootmacht op zuivelgebied maakten.
Lees verder

Recensies

0 recensies
nog 1 op voorraad
29,85
70% korting
nog 1 op voorraad
32,25
Annelies van der Zouwen
Menko
nog 1 op voorraad
29,45
J. van der Putten
De Nieuwe Brug
nog 1 op voorraad
34,15
nog 1 op voorraad
18,35
nog 1 op voorraad
29,85
70% korting
nog 1 op voorraad
32,25
Annelies van der Zouwen
Menko
nog 1 op voorraad
29,45
J. van der Putten
De Nieuwe Brug
nog 1 op voorraad
34,15
nog 1 op voorraad
18,35

Anderen bekeken ook

Alissa Hamilton
Melk, de witte sloper
11,30
Yoghurt Barn
Yoghurt
5,45
Lilian Dominicus
Zeeuwen in Amerika
sorry, niet op voorraad
Leanne Kitchen
Van De Melkboer
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad