• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Westmalle trappist

heerlijk koken met producten van het seizoen
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

41,40

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Westmalle trappist
Westmalle trappist
Beetje gebruikt
41,40
ISBN
9789058265425
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Davidsfonds
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
64

Waar gaat het over?

-Creatief aan de slag met een rijk artisanaal product -Prachtige, smakelijke foto’s - Met heldere recepten van Tom en Joost Defour, de bierkoks van De Heeren van Liedekercke Westmalle Trappist. (H)eerlijk koken met producten van het seizoen is een aangename mix van lekkere recepten, handige tips en historische weetjes over het geliefde trappistenbier van Westmalle. Voor elk seizoen werd het perfecte menu met Westmalle samengesteld. De trappistenbieren van Westmalle bezitten de rijke smaak die zo typisch is voor een artisanale bereiding. Daarom zijn ze de uitgelezen ingrediënten voor ‘eerlijke’ gerechten met verse producten van het seizoen. In de lente verwennen asperges op Vlaamse wijze met Tripel van Westmalle uw smaakpapillen. Laat u in de zomer verfrissen door Tripelijs met framboos en aardbei. Fazant met een siroopje op basis van Dubbel van Westmalle? Dat is de herfst in al zijn pracht. En dan de hespenrolletjes. Herontdek deze winterklassieker op de wijze van de Heeren van Liedekerke met schorseneren, bospaddestoelen en een bechamelsaus verfijnd met Tripel en kaas van Westmalle. Een jaar was nog nooit zo heerlijk. Tom en Joost Defour zijn de koks van het gerenommeerde bierrestaurant DE HEEREN VAN LIEDEKERCKE in Denderleeuw. In hun originele recepten spelen de Dubbel en de Tripel van Westmalle de hoofdrol. De 4 complete seizoensmenu’s – waarvan je de gerechten uiteraard ook apart kunt bereiden en serveren - zijn het resultaat van hun creativiteit, kennis van zaken en gedrevenheid.
Lees verder

Recensies

0 recensies
Tweedehands Beetje gebruikt
4,75
Esther van der Broek
Oosterhout Kookt
nog 1 op voorraad
34,40
nog 1 op voorraad
50,80
Norbert Koreman
Pastry in Europe 2010
nog 1 op voorraad
34,40
Kristel Hulsebos
Mama kookt
25% korting
nog 1 op voorraad
9,90
Tweedehands Beetje gebruikt
4,75
Esther van der Broek
Oosterhout Kookt
nog 1 op voorraad
34,40
nog 1 op voorraad
50,80
Norbert Koreman
Pastry in Europe 2010
nog 1 op voorraad
34,40
Kristel Hulsebos
Mama kookt
25% korting
nog 1 op voorraad
9,90

Anderen bekeken ook

Godfried Bomans
Trappistenleven
34,40
Tim Cornille, Carl Delaey
Koken met trappistenbier
sorry, niet op voorraad
Jef Van den Steen
Belgian Family Brewers
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad