• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Voedselallergie en -intolerantie

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

30,95

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Voedselallergie en -intolerantie
Voedselallergie en -intolerantie
Echt gebruikt
30,95
ISBN
9789065904003
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Aantal pagina’s
351

Waar gaat het over?

Vele doodgewone voedingsmiddelen kunnen grote gezondheidsproblemen veroorzaken - variërend van migraine tot oververmoeidheid, van gewrichtspijnen tot eczeem en diarree en zelfs gedragstoornissen bijkinderen. Die klachten kunnen worden veroorzaakt door een allergie voor een bepaald voedingsmiddel maar ook door een veel moeilijker te onderkennen voedselintolerantie. Dit boek geeft u alle informatie over: * alle vormen van voedselallergie en -Intolerantie, de symptomen, behandeling en hoe ze te voorkomen; * symptomen en verschillende ziekten waarbij voedselallergie en -intolerantie een rol kunnen spelen; * het verschil tussen voedselallergie en -intolerantie; * overgevoeligheid voor additieven, huishoudelijke schoonmaakartikelen, cosmetica, parfums, water, uitlaatgassen en sigaretterook; * preventie van voedselovergevoeligheid en informatie over verschillende soorten eliminatie-diëten. Geen ander boek behandelt deze twee belangwekkende onderwerpen zo volledig, overzichtelijk en goed leesbaar. Dit boek is bedoeld voor twee verschillende categorieën lezers — degenen die het van begin tot eind willen lezen en degenen die meer willen weten over een specifiek onderwerp. Met het oog op die tweede groep hebben wij een groot aantal verwijzingen toegevoegd, die de hoofdstukken aangeven waar verwante onderwerpen of verklaringen van technische termen te vinden zijn. Wie het hele boek leest kan die verwijzingen negeren. Beide groepen bevelen wij aan om in ieder geval hoofdstuk 1 te lezen, aangezien dit een goede basis verschaft voor de rest van het boek. Wij ontkwamen niet aan het gebruik van technische termen, maar al die termen worden verklaard ; met behulp van het register kan men de bladzijde vinden waar de gezochte verklaring in de tekst staat. De auteurs willen hun dank betuigen aan dokter Michael Radcliffe voor zijn nuttige suggesties. Voorts danken wij de medici Katherine Sloper, Jonathan Maberly, Stephen Davies, David Freed, Hugh Cox, Gail Darlington, David Pearson, David Bender, Robert Gardner, Celia Gibb, Ronald Finn, Len McEwan, lan Menzies, John Hunter, William Bynum, Ellen Grant, Joseph Miller, Theron G. Randolph, John Mansfield, Harry Morrow-Brown, Ronald Williams, Jeff Reardon alsmede Sheila Burnie, Maureen Minchin, Moira Mole en Brian Ham mond die ons tijdens de voorbereidingen met hulp, commentaar en advies terzijde hebben gestaan. Bijzondere dank zijn wij verschuldigd aan David Burnie voor zijn aanzienlijke steun bij de voorbereiding van het manuscript.
Lees verder

Recensies

0 recensies
Tweedehands Als nieuw
19,04
Roelina Dijk
Veilig voedsel
Tweedehands Als nieuw
33,15
Ronald Riksen
Heel de huid
Tweedehands Als nieuw
47,04
Tweedehands Als nieuw
19,04
Roelina Dijk
Veilig voedsel
Tweedehands Als nieuw
33,15
Ronald Riksen
Heel de huid
Tweedehands Als nieuw
47,04