• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vegetarisch Basiskookboek

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789026936302
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Unieboek / Het Spectrum
Jaar van uitgifte
1999
Aantal pagina’s
112

Waar gaat het over?

Dit boek is bedoeld voor iedereen die houdt van snel, gezond en gemakkelijk koken. Dus niet alleen voor (beginnende) vegetariërs, maar ook voor al degenen die eens een keer geen vlees of vis willen eten. Om de gerechten uit voedingsoogpunt zo optimaal mogelijk te kunnen samenstellen, wordt er in de meeste recepten gebruik- gemaakt van vleesvervangende ingrediënten zoals eieren, kaas, peulvruchten, sojaproducten (tahoe, tempé), quorn, granen en noten. Ingrediënten die niet moeilijk verkrijgbaar zijn, meestal gewoon in de supermarkt, soms in natuurvoedingswinkels en/of op biologische markten.
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

Sonja van de Rhoer
Vegetarisch Basiskookboek
10,25

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

A.M. van Erp Taalman Kip
Bokkenzang
12,25
Maarten Prak
Gouden Eeuw
11,95
Sonja van de Rhoer
Vegetarisch Basiskookboek
10,25
Jean Dulieu
Francesco
11,50
Jorrit van Daalen Buissant des Amorie
Vegetarisch / Lekker & simpel
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad