• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

The Ghana Cookbook

A Culinary Guide
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9780781813433
Bindwijze
Paperback
Taal
Engels
Uitgeverij
Hippocrene Books
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
248

Waar gaat het over?

The Ghana Cookbook explores the flavors, ingredients and techniques most common in Ghana. With an emphasis on fresh, local ingredients--especially vegetables, fruits and legumes--Ghana's cuisine is vibrant, healthful and eminently appealing. Also, since Ghana cannot grow wheat, most of its traditional recipes are gluten-free. The authors highlight the flavor principles, seasoning techniques, and basic stocks, with later chapters dedicated to snacks, soups and stews, protein entrees, beverages, baked goods, and much more. Among the 140 recipes, you'll find Kofi Brokeman (roasted ripe plantain and dry roasted peanuts), Fante-fante Fisherman's Soup, Jollof Rice with Chicken, Atadwe Milkye (Tiger Nut Pudding), and Lemongrass Tea. Historical and cultural notes throughout put the cuisine in its broader context.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Ingmar Niezen, Sean Fitzpatrick
Het nieuw Afrikaans Kookboek
10,75
L. Baas, J. Overbeek Bloem
Bakvissen met ballen
4,75
sorry, niet op voorraad