• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Sous-Vide

85 recepten voor de thuiskok
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789461432230
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Good Cook B.V.
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina’s
280

Waar gaat het over?

Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je een kip niet in z'n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om voedsel nog malser en smaakvoller te bereiden. Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen met spek, lamsbout met oregano-muntsalsa en dillezalm met citroensaus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gepocheerde eieren, mandarijncustard en vlierbloesem-citroenwodka. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Onbekend
Soep
nog 1 op voorraad
5,45
Tweedehands Als nieuw
11,90
Tweedehands Beetje gebruikt
10,70
Ron Blaauw, Jeroen Thijssen
Winter Vier Seizoenen
nog 1 op voorraad
13,04
nog 1 op voorraad
18,35
nog 1 op voorraad
22,55
Onbekend
Soep
nog 1 op voorraad
5,45
Tweedehands Als nieuw
11,90
Tweedehands Beetje gebruikt
10,70
Ron Blaauw, Jeroen Thijssen
Winter Vier Seizoenen
nog 1 op voorraad
13,04
nog 1 op voorraad
18,35
nog 1 op voorraad
22,55